info@OxfamIntermon.org | 902 330 331 | 933 780 165

FAQS

Política de privacitat

1. Navegació anònima a través del web

Només obtenim i conservem la següent informació dels visitants del nostre lloc web:

a. El nom de domini del proveïdor (PSI) i/o adreça IP que els dóna accés a la xarxa.
b. La data i hora d'accés al nostre web.
c. La direcció d'Internet des de la qual va partir l'enllaç que dirigeix a la nostra.
d. El nombre de visitants diaris de cada secció.

La informació obtinguda és totalment anònima, i en cap cas pot ser associada a un/a usuari/a concret/a o identificat/a.

2. Navegació amb Javascript, CSS i Cookies

Per navegar per aquest portal és necessari tenir activades les opcions de javascript, CSS i cookies, petits fitxers de dades que es generen en l'ordinador de l'usuari/a i que ens permeten guardar elements de personalització dels continguts que vas escollir durant la teva primera visita a la pàgina web d'Oxfam Intermón. Totes les nostres galetes guarden la informació de forma encriptada i es destrueixen de forma automàtica passat cert temps. Els usuaris, per la seva banda, poden modificar la configuració del seu navegador per impedir la instal.lació de cookies, o per rebre una notificació quan rebi una nova cookie. Per a més informació, consulta la nostra política de cookies.

3. Registre i identificació web

Al participar en les accions del web Oxfam Intermón es crearà automàticament un compte d'usuari. Aquest compte permet a l'usuari accedir a una zona de perfil o zona privada (http://www.oxfamintermon.org/ca/user) on gestionar les dades personals, col·laboracions i subscripcions a butlletins informatius. En aquesta zona privada també es trobarà la via per poder rectificar i/o cancel·lar aquest compte d'usuari.

4. Tractament de les dades obtingudes a través de la web

D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades així com en matèria de serveis de societat de la informació i comerç electrònic, l'usuari accepta que les dades personals que l'usuari faciliti a través del web www.oxfamintermon.org seran objecte de tractament i incorporats en un fitxer titularitat d'Oxfam Intermón del que és responsable Oxfam Intermón, amb domicili social a Gran Via de les Corts Catalanes, 641, 08010 Barcelona.

La recollida i tractament de les dades personals té com a finalitat gestionar les sol·licituds que l'usuari realitzi a Oxfam Intermón a través del lloc web i complir les obligacions legals d'Oxfam Intermón en matèria de protecció de dades personals, així com facilitar informació sobre les campanyes i activitats que duem a terme, recaptar fons per als nostres fins fundacionals i, si s'escau, altres finalitats que s'indiquin en els formularis del lloc web on es demanen les dades de l'usuari.

Les dades que se sol·licitin a l'usuari en els formularis de recollida tindran caràcter obligatori llevat que s'indiqui el contrari en el formulari corresponent. En el cas que l'usuari no faciliti les dades sol·licitades amb caràcter obligatori, Oxfam Intermón no podrà tramitar la sol·licitud realitzada el servei sol·licitat mitjançant el formulari de què es tracti.

Oxfam Intermón es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de tractar-los amb confidencialitat, i assumeix, a aquests efectes, les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua , tractament o accés no autoritzat, d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, i altra legislació aplicable.

Així mateix, en els diferents formularis del subdomini blog.oxfamintermon.org i recursos.oxfamintermon.org on es demanen les dades personals de l'usuari, les dades podran ser transferides, amb la finalitat de ser emmagatzemades en servidors, propietat de Hubspot Inc., situada als Estats Units, país que no ofereix un nivell adequat de protecció equiparable al que estableix la normativa espanyola.

Així mateix, les dades podran ser transferides sota les mateixes finalitats a Amazon Web Services, Inc, Google, Inc., Twilio, Inc., Rackspace, Hubspot Austràlia Pty. Ltd, Hubspot Àsia Pres. Ltd, totes elles tercers subcontractats per Hubspot Inc . per a la prestació del servei d'emmagatzematges abans citat. Les primeres tres societats indicades es troben als Estats Units, mentre que Hubspot Austràlia Pty. Es troba a Austràlia i Hubspot Àsia Pres. Ltd a Singapur, països tots ells que no ofereixen un nivell adequat de protecció equiparable al que estableix la normativa espanyola.

Els formularis a través dels quals s'obtinguin les dades personals dels usuaris de la pàgina web, inclouran les corresponents caselles mitjançant el marcatge de les quals aquests hauran de manifestar l'acceptació de la corresponent política de privacitat

El titular de les dades personals haurà de dirigir per escrit a info@OxfamIntermon.org o al domicili social d'Oxfam Intermón anteriorment indicat, per a l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició relatiu al tractament responsabilitat d'Oxfam Intermón, indicant en l'assumpte "LOPD" i acreditant la seva identitat.

5. Seguretat

Garantim que qualsevol transmissió que es produeixi de les teves dades personals es farà mitjançant una tecnologia que compleix els màxims estàndards de seguretat. La comunicació entre el teu ordinador i els nostres servidors s'estableix de manera encriptada. El tractament de les dades es realitzarà exclusivament per personal autoritzat i responsable d'Oxfam Intermón.