info@OxfamIntermon.org | 902 330 331 | 933 780 165

FAQS

Política de privacitat

1. Navegació anònima a través del web

Només obtenim i conservem la següent informació dels visitants del nostre lloc web:

a. El nom de domini del proveïdor (PSI) i/o adreça IP que els dóna accés a la xarxa.
b. La data i hora d'accés al nostre web.
c. La direcció d'Internet des de la qual va partir l'enllaç que dirigeix a la nostra.
d. El nombre de visitants diaris de cada secció.

La informació obtinguda és totalment anònima, i en cap cas pot ser associada a un/a usuari/a concret/a o identificat/a.

2. Navegació amb Javascript, CSS i Cookies

Per navegar per aquest portal és necessari tenir activades les opcions de javascript, CSS i cookies, petits fitxers de dades que es generen en l'ordinador de l'usuari/a i que ens permeten guardar elements de personalització dels continguts que vas escollir durant la teva primera visita a la pàgina web d'Oxfam Intermón. Totes les nostres galetes guarden la informació de forma encriptada i es destrueixen de forma automàtica passat cert temps.Els usuaris, per la seva banda, poden modificar la configuració del seu navegador per impedir la instal.lació de cookies, o per rebre una notificació quan rebi una nova cookie.

3. Tractament de les dades obtingudes a través de la web

D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, així com en matèria de serveis de societat de la informació i comerç electrònic, l'usuari/a accepta que les dades personals que faciliti a través del web www.OxfamIntermon.org seran objecte de tractament i incorporades en un fitxer titularitat d'Oxfam Intermón del qual som responsables com a entitat, amb domicili social a Gran Via de les Corts Catalanes 641, 08010 Barcelona (Espanya). La recollida i tractament de les dades personals té com a finalitat gestionar les sol·licituds que facis a Oxfam Intermón via online i complir les obligacions legals de l'organització en matèria de Protecció de dades personals, així com, si escau, altres finalitats que s'indiquin en els formularis del lloc web on es recaptin les teves dades. Les dades que et demanem en els formularis de recollida tindran caràcter obligatori a no ser que s'indiqui el contrari. En el cas que no ens facilitis les dades demanades amb caràcter obligatori, no podrem tramitar el servei demanat mitjançant aquesta via. Oxfam Intermón ens comprometem al compliment de la nostra obligació de secret de les dades de caràcter personal i del nostre deure de tractar-los amb confidencialitat, i assumim, a aquests efectes, les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua , tractament o accés no autoritzat, d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, i altra legislació aplicable. El titular de les dades personals haurà de dirigir per escrit a info@oxfamintermon.org, o al domicili social de l'organització, per a l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en relació al tractament de responsabilitat d'Oxfam Intermón, indicant com assumpte 'LOPD' i acreditant la seva identitat.

4. Seguretat

Garantim que qualsevol transmissió que es produeixi de les teves dades personals es farà mitjançant una tecnologia que compleix els màxims estàndards de seguretat. La comunicació entre el teu ordinador i els nostres servidors s'estableix de manera encriptada. El tractament de les dades es realitzarà exclusivament per personal autoritzat i responsable d'Oxfam Intermón.

JavaScript is required to use this web. Please, enable JavaScript in your browser and reload the page.