info@OxfamIntermon.org | 902 330 331 | 933 780 165

FAQS

Actua

Firma perquè s’acceleri
l'acollida de persones refugiades

Signa ara
Dóna ara

Kubi ha sobreviscut a Boko Haram
però ara pot morir de fam

Fes un donatiu
Uneix-te

El teu suport diari contribueix a que
més persones tinguin una vida digna.

Fes-te soci/sòcia

Darrera hora

D'acord amb un nou informe d'Oxfam (Oxfam Intermón a Espanya), les 50 majors empreses nord-americanes, entre elles Pfizer, Goldman Sachs, GE...

Un informe publicat avui per Oxfam, Oxfam Intermón a Espanya, recull testimoniatges de la violència, la brutalitat i el tracte vexatori que...

2 d’abril de 2017. Durant tot el cap de setmana a Girona, Oxfam Intermón s'ha celebrat en un ambient festiu, amb el...

A FONS
Perú: amb la tremolor sota els peusPERÚ: AMB LA TREMOLOR SOTA ELS PEUS

En els turons que envolten la ciutat de Lima viuen milers de persones que, per manca de recursos, han envaït els vessants i han establert allà la seva llar. En un país amb un alt risc de terratrèmols, aquests habitatges construïts de forma precària corren especial perill.

NEPAL: UN ANY DESPRÈSNEPAL: UN ANY DESPRÈS

Un any després del terratrèmol, les runes segueixen visibles, les pèrdues de familiars i veïns segueixen ben presents i la por que torni a passar en qualsevol moment, aterra. És un dia per no recordar, però no ho oblidaran. Als gairebé 8 milions de persones afectades supervivents, els ha canviat la vida, de per vida.

BUSCANT REFUGIBUSCANT REFUGI

Per què algú decideix un dia deixar enrere tota una vida? Què mou a una persona a deixar la seva casa, el seu treball i de vegades fins i tot la família o els amics? Hi ha molts motius, però tots sense excepció provoquen dolor i pèrdues. Coneix les tres etapes que recorren les persones a la recerca de refugi.

HUELLAS QUE NO CALLANHUELLAS QUE NO CALLAN

A Colòmbia la violència sexual contra les dones és una estratègia de guerra habitual, sistemàtica i a més invisible: encara que afecta a mig milió de colombianes, amb prou feines existeixen judicis ni condemnes. Aquestes dones lluiten ara contra la impunitat, reclamen els seus drets i són les que de debò construeixen una societat de justícia, igualtat i pau.