info@OxfamIntermon.org | 900.22.33.00

FAQS

SOM TRANSPARENTS
MEMÒRIA 2016/2017

Tota la informació sobre el treball que hem realitzat i l'estat dels nostres comptes.

LA NOSTRA
FEINA

Mira en vídeo el nostre treball durant el 2017 al costat de les persones més vulnerables.

ELS NOSTRES COMPTES

Tens dubtes? Consulta totes les preguntes relatives als nostres comptes.

Actua

Firma perquè s’acceleri
l'acollida de persones refugiades

Signa ara
Dóna ara

Fam a l'Àfrica
El teu suport és urgent i vital

Fes un donatiu
Uneix-te

El teu suport diari contribueix a que
més persones tinguin una vida digna.

Fes-te soci/sòcia

Darrera hora

Oxfam Intermón està consternat per la trista mort d'un participant durant el Oxfam Intermón Trailwalker de Girona, una marxa de 100...

Les ONG de la campanya Armes Sota Control (Amnistia Internacional, FundiPau, Greenpeace i Oxfam Intermón)...

La població del Iemen pateix cada vegada més dificultats per accedir al més essencial per a la seva supervivència com l'aigua i el menjar...

A FONS
Perú: amb la tremolor sota els peusPERÚ: AMB LA TREMOLOR SOTA ELS PEUS

En els turons que envolten la ciutat de Lima viuen milers de persones que, per manca de recursos, han envaït els vessants i han establert allà la seva llar. En un país amb un alt risc de terratrèmols, aquests habitatges construïts de forma precària corren especial perill.

NEPAL: UN ANY DESPRÈSNEPAL: UN ANY DESPRÈS

Un any després del terratrèmol, les runes segueixen visibles, les pèrdues de familiars i veïns segueixen ben presents i la por que torni a passar en qualsevol moment, aterra. És un dia per no recordar, però no ho oblidaran. Als gairebé 8 milions de persones afectades supervivents, els ha canviat la vida, de per vida.

BUSCANT REFUGIBUSCANT REFUGI

Per què algú decideix un dia deixar enrere tota una vida? Què mou a una persona a deixar la seva casa, el seu treball i de vegades fins i tot la família o els amics? Hi ha molts motius, però tots sense excepció provoquen dolor i pèrdues. Coneix les tres etapes que recorren les persones a la recerca de refugi.

HUELLAS QUE NO CALLANHUELLAS QUE NO CALLAN

A Colòmbia la violència sexual contra les dones és una estratègia de guerra habitual, sistemàtica i a més invisible: encara que afecta a mig milió de colombianes, amb prou feines existeixen judicis ni condemnes. Aquestes dones lluiten ara contra la impunitat, reclamen els seus drets i són les que de debò construeixen una societat de justícia, igualtat i pau.