Voluntariat per a l'Equip d'Activistes (SABADELL)

Voluntariat per a l'Equip d'Activistes (SABADELL)

Ubicació: SABADELL
Ciutat: Sabadell
T'interessarà si...

ets una persona dinàmica, participativa i compromesa, amb ganes i capacitat de treballar en equip, et sents motivat/da per la solidaritat internacional, la transformació social i la lluita contra la desigualtat, la injustícia i la pobresa

Què faràs...?

 

 • Contribuir a la difusió i a l'impuls de les nostres campanyes de sensibilització, mobilització social i incidència política a través d'accions i activitats a la teva ciutat o al teu territori (actes al carrer, cine fòrums, festivals, taules rodones, etc.) per mitjà d'una estratègia local dissenyada en equip.
  Col·laborar amb altres organitzacions, col·lectius i moviments socials per a promoure el treball en xarxa entre els diversos agents socials.
  Promoure el diàleg amb els ajuntaments, les diputacions i els governs autonòmics per fomentar la generació de polítiques que afavoreixin la justícia social.
  Donar suport  mitjançant les xarxes socials a la difusió de les temàtiques i les causes de l' Organització.

Què obtindràs a canvi...?
 • Integrar-te en un equip actiu de persones voluntàries amb les quals pots compartir els teus interessos i les teves inquietuds.
  Contribuir amb la teva participació a generar canvis reals que impulsin un model de societat global més justa i igualitària.
  Formació especialitzada i recursos perquè puguis dur a terme el teu voluntariat amb qualitat.
  Certificació de la teva col•laboració de voluntariat.
Quina dedicació és necessària...?

Compromís de participar de manera estable en les accions i activitats promogudes a la teva ciutat o al teu territori i en la dinàmica interna  de l'equip (reunions, formacions, trobades, etc.).