info@OxfamIntermon.org | 900.22.33.00

FAQS

20/05/2009

Novetat editorial

Oxfam Intermón aposta pel públic adolescent en les seves noves col·leccions

Oxfam Intermón presenta els nous títols de les seves recentment estrenades col·leccionis: 'Alex i Gandhi a Brasil' i 'Alex i Gandhi a Moçambic' per a menors d’ entre 10 i 12 anys, i 'Pel·lícula verge (contes perversos)', novel·la de la col·lecció Nadhari Jove, per a un públic de 12 a 16 anys.

L'aventures d'un nen de 11 anys, que estudia i viu en internats de diferents països perquè els seus pares viatgen constantment; i una sèrie de crus relats curts, que testimonien la realitat de milions de nens i nenes en el món són els fils argumentals dels nous llibres d'Oxfam Intermón, títols que corresponen a les seves recents apostes editorials: la col·lecció Alex i Gandhi, escrita per Anna Manso i il·lustrada per Emilio Urberuaga, i la col·lecció Nadhari Jove, que els seus dos primers títols, 'Núvols en el cel' i 'Pel·lícula verge (contes perversos)', han estat escrits per Jordi Sierra i Fabra.


Alex i Gandhi a Moçambic

Edició: Oxfam Intermón
Text: Anna Manso
Il·lustracions: Emilio Urberuaga
Col·lecció: Alex i Gandhi
Nº pàgines: 144
Idioma: Castellà/Català
PVP: 9€


Alex i Gandhi a Brasil

Edició: Oxfam Intermón
Text: Anna Manso
Il·lustracions: Emilio Urberuaga
Col·lecció: Alex i Gandhi
Nº pàgines: 148
Idioma: Castellà/Català
PVP: 9€


Pel·lícula verge (contes perversos)

Edició: Oxfam Intermón
Autor: Jordi Sierra i Fabra
Col·lecció: Nadhari Jove
Nº pàgines: 168
Idioma: Castellà/Català
PVP: 11€

Alex i Gandhi:
Alex i Gandhi a Moçambic i Alex i Gandhi a Brasil
és la nova col·lecció infantil d' Oxfam Intermón Editorial pensada per a un públic d’ entre 10 i 12 anys. La col·lecció, composta per vuit títols, gira al voltant de l'Alex, qui al costat del seu gos Gandhi, viu diverses aventures en distints països del món, que aborden temàtiques com el deteriorament del medi ambient i la diversitat cultural. Aquest escenari permet al nen conèixer els contrastos de dues realitats culturals i socials: el món espanyol d'Alex i el món econòmicament empobrit dels països on els seus pares el duen. Els primers llibres de la col·lecció són 'Alex i Gandhi en Moçambic' i 'Alex i Gandhi a Brasil', escrits per Anna Manso i il·lustrats per Emilio Urberuaga.

Nadhari Jove: Pel·lícula verge
és la primera col·lecció d' Oxfam Intermón Editorial pensada per al públic juvenil, amb edats recomanades d’ entre 12 i 16 anys. Pretén ser una eina literària que ajudi a entendre la pluralitat i la complexitat d'un món cada vegada més global, a través de la implicació del jove lector o lectora amb les realitats socials presentades. En cada novel·la s'utilitza com eix central algun tema proper al treball de sensibilització d' Oxfam Intermón com el canvi climàtic, la discriminació cap a les dones, la migració i les situacions de conflicte, entre d’altres.

Els primers títols de la col·lecció són 'Núvols en el cel' i 'Pel·lícula verge (contes perversos)'; aquest últim és una compilació de relats curts, que de forma directa i sense dissimular l'horror, testimonia la realitat de milions de nens i nenes en el món: les nenes núvies de Xina, els nens guerrillers de Colòmbia, les esposes adolescents assassinades a l’índia, són algunes de les realitats reflectides en aquestes històries, que Sierra i Fabra ha pogut constatar a través dels seus viatges per les més diverses latituds.

Sobre els autors
Anna Manso, escriptora i guionista, ha publicat diversos llibres amb Oxfam Intermón, entre ells la col·lecció Valoris. Ha guanyat el Premi de Literatura Juvenil Gran Angular 2009 pel seu llibre Canelons Freds.

Emilio Urbeaga ha treballat en distints àmbits de les arts plàstiques, com pintura, estampat, gravat, i en els últims 25 anys, en la il·lustració. és el creador de destacats personatges, entre ells Manolito Gafotas, Olivia i Hilda, l'ovella gegant.
Jordi Sierra i Fabra, un dels autors més premiats i compromesos de l'actual narrativa espanyola, amb gairebé nou milions de llibres venuts i dues dotzenes de premis. Ha estat traduït a 25 llengües.

Oxfam Intermón Editorial
L'editorial d' Oxfam Intermón té com un dels seus principals objectius contribuir a generar un debat sobre els desequilibris mundials i la solidaritat. Amb les seves publicacions, Oxfam Intermón pretén arribar a tots els sectors de la societat, especialment als joves, nens i nenes, a través de les seves col·leccions dirigides a públic infantil i juvenil. Actualment, l'editorial posseeix 15 col·leccions. Les dirigides al públic infantil són: Somnis, Valors, Alfabet Solidari, Llegeixo, Una mirada al món i Alex i Ghandi. A més, dintre de la seva col·lecció de narrativa Nadhari, ha obert la línia juvenil, Nadhari Jove.

Portada llibre en alta resolució Alex i Gandhi a Moçambic:
http://www.4shared.com/file/96360772/80b1ca04/AlexiGandhi_MoambicCAT.html
Portada llibre en alta resolució Alex i Gandhi a Brasil:
http://www.4shared.com/file/96360738/408e61e/AlexiGandhi_BrasilCAT.html
Portada llibre en alta resolució Pel·lícula verge:
http://www.4shared.com/file/96360374/6edbc7ed/Pellculaverge_CAT.html
Més informació sobre Oxfam Intermón Editorial:
http://www.oxfamintermon.org/libros

Contacte per a Mitjans de Comunicació:

Oxfam Intermón – Gabinet de premsa
Sol Ortega tel. 93 482 07 81/646 975 904
sortega@oxfamintermon.org